logo

Glutenfree chorizo tart

Glutenfree chorizo tart

Quiche van aardappelen, spinazi, feta en chorizo.

50 min

INGREDIËNTEN

HEB IK


  • melk

  • chorizo

  • aardappel

  • spinazie

  • feta kaas

  • geraspte kaas

  • bouillon blokjes

  • bladerdeeg

Klik hiernaast op "MAAK SHOPPINGLIJST" om je persoonlijk shoppinglijstje samen te stellen voor dit gerecht.

RECEPT

BENODIGDHEDEN(4personen)

  • 10 aardappelen
  • 2 chorizo worsten
  • 1 zak spinazie
  • 1 zakje feta kaas
  • 1 knor boullion blokje
  • 500 ml koude melk
  • 1 deegbodem
  • 1 zakje geraspte kaas

1

Was de aardappelen en spinazie. Verwarm de oven op 200°C. Schil de aardappelen.

2

Snijd de chorizo en aardappelen op schijfjes en de feta op blokjes.

3

Kook de spinazie voor 5 min en de aardappelen tot ze al dente (beetgaar) zijn.

4

Voeg een knor boullion blokje toe aan 500 ml koude melk en los deze op.

5

Rol de deegbodem uit in je bakvorm. Voeg dan alle ingrediënten toe buiten de feta.

6

Voeg geraspte kaas toe bovenop alle ingrediënten en verspreid daarna de feta.

7

Zet de bakvorm in de oven voor 30-35min. Zet daarna de grill aan voor 1-2 min.